ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 

-Πληρωμή με κάρτα

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

-Πληρωμή με Paypal

-Αντικαταβολή (+2€) (μη διαθέσιμο προσωρινά)

- Πληρωμή με IRIS Payments (μέσω του παρακάτω QR code ή με το κινητό 6945900756 /  Δικαιούχος: Καραδήμας Κωνσταντίνος


Η παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της 24 ώρες της ημέρας 7 ημέρες την εβδομάδα.


Μόλις καταχωρίσετε την παραγγελία σας στο www.lolobee.gr θα λάβετε ενα αυτοματοποιημένο email το όποιο θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση της παραγγελίας σας, το τελικό ποσό πληρωμής και αν έχετε επιλέξει πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα λάβετε και τους αριθμούς λογαριασμών και ΙΒΑΝ για τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και VIVA.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

IBAN: GR5701100890000008910087066

Δικαιούχος: ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR0801721930005193107702904

Δικαιούχος: ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών με courier (Speedex και Εlta Courier). Αν χρειάζεστε πιο άμεσα κάποια αποστολή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα.

Πλέον υπάρχει δυνατότητα αποστολής και με την υπηρεσία Box Now, εφόσον υπάρχει θυρίδα στην περιοχή σας. Μόλις γίνει η αποστολή από εμάς και φτάσει στον προορισμό σας λαμβάνετε ένα sms ή viber από το courier με ένα κωδικό παραλαβής, πηγαίνετε στη θυρίδα τον πληκτρολογείτε και λαμβάνετε το δέμα σας. Η παραλαβή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών από την ημέρα που φτάνει το δέμα, οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα της εβδομάδας.
Επιλέγετε τη θυρίδα παραλαβής εδώ https://boxnow.gr/locker-finder και τη σημειώνετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την Speedex εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση επεξεργασίας, εκτός των μαζικών παραγγελιών (όπως η κατηγορία "Δώρα για παιδικά πάρτι") που μπορεί να χρειαστούν έως και 10 εργάσιμες ημέρες, σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος αποστολής είναι 3,8€ για όλη την Ελλάδα για αποστολή με courier και 2€ για όλη την Ελλάδα για αποστολή με την υπηρεσία Box Now.

Για τις αντικαταβολές υπάρχει επιπλέον κόστος 2€ - Δεν ισχύει προσωρινά

Αν συνεργάζεστε ήδη με κάποια εταιρεία courier και έχετε κωδικό μας ενημερώνετε ώστε να γίνει αποστολή με αυτό τον τρόπο.